viernes, 17 de junio de 2011

mes competicions


El passat diumenge 29 de maig els membres del C.C. Catalunya Sud van desplaçar-se a la localitat veïna de Xerta per disputar la 5ª Marxa BTT del Riu Ebre organitzada pel Club BTT La Moleta, i que a la vegada seria la primera prova puntuable de la I Xallenge  Terres de l’Ebre i Camp de Tarragona. Amb un cel enterenyinat i una forta xafogor, es donaria la sortida a les 9:00h als més de 200 inscrits que haurien d’afrontar, depenent del traçat escollit un total de 38 ó 68km, recorrent les poblacions de Pinell de Brai, Miravet, Rasquera, Benifallet i Xerta que seria inici i final de cursa. 
Pel que fa als resultats del ciclistes ebrencs, el Tortosí Alex Marrasé s’enduria la victoria de la prova per davant del seu germà J.J.Marrasé i del reusenc Josep Turón. 
El rapitenc Pep Vizcarro, que havia finalitzat el primer parcial junt amb els germans Marrasé, no va poder mantenir els minuts de ventatja en el segon parcial després de Miravet, ja que es resentiria de la caiguda soferta sobre la mà esquerra de la setmana passada i que l’impedediria rendir al 100%.

El proper cap de setmana els corredors del Garmin-EMAC es desplaçaran a Traiguera per correr la XIVMarxa Cicloturista al Maestrat.

No hay comentarios: