viernes, 17 de junio de 2011

MARXA CICLOTURISTA TRAIGUERA

Un any més els companys del C.C. Traiguera van preparar una marxa amb molta dureça i amb una bona participació, sempre conservant el mateix circuit amb casi 150km.

Com tots els anys els primers km son neutralitzats i es dona bandera verda en les primeres rampes del 1º port, la Bandereta. Allí ja s'inicia la lluita per la victoria final, on Àlex tirar fort del pilot i el trenca coronant el port juntament amb el company del BLOBIKES Manu Julve. A pocs segons un grup de 4 corredors i seguit per un grup de corredors en els que estava José Juan Marrasé, que agafa el capdavant del pilot en plena baixada.

Ja en la Serratella, el pilot que havia disminuït el ritme, era ja més nombrós i en les primeres rampes del mateix port un grup de 4 corredors en el que hi era Àlex s'escaparien en plena pujada. A poc de coronar eren agafats per un grup de 3 corredors més. A la fi el grup que es jugaria la victoria. Tot i que arrivant a Tirig José Juan tornaria agafar el pilot capdavanter.

A falta de 10km en la pujada a la Font de la Salut es faria l'escapada final amb Àlex coranant 3 juntament amb els 4 escapats. Al esprint final no podria disputar la victoria quedan 2º elit i 4º de la general.

No hay comentarios: