viernes, 17 de junio de 2011

Continua la Xallenge.

Aquest passat diumenge 12 de juny el Club Montbike organitzava la II DUEXTREM a la localitat d'Amposta, més concretament a la Finca del Cabiscol situada enmig dels termes de Freginals i Amposta, allí on s'acaba el Montsià direcció nord. Els integrants del C.C.Catalunya Sud, Pep Vizcarro y els germans Alex i José Juan Marrasé, pendrien part a la modalitat de BTT de la cursa, que seria puntuable per a la Challenge de les Terres de l'Ebre i Camp de Tarragona.


A les 9h del matí es donaria la sortida als gairebé 150 inscrits a la cursa, que tenien per davant 43km amb 1100m de desnivell positiu per camins i corriols de la serra del Montsià per la seva cara oest. Pel que fa als resultats diferent sort per als bikers de l'equip. 


Per una banda P.Vizcarro hauria de remontar posicions des dels primers moments de cursa, fet que el penalitzaria físicament un cop havia conseguit arribar a les posicions capdavanteres, i junt amb una avaria tècnica un cop transcorreguts 2/3 de cursa, l'apartarien de la lluita de les primeres posicions. 


Per altra banda, Alex Marrasé li passava la primera posicio de la general de la Challenge al seu germà José Juan que seria el vencedor de la prova fent els 43km en 1h58', amb 3' de distancia respecte el segon, Christian Vázquez del Riudecols






A la fi 1º José Juan Marrasé; 3º Àlex Marrasé i 19º Pep Vizcarro. Ara la general l'encapçala José Juan Marrasé 2º Àlex i Pep dins dels 10 primers.

No hay comentarios: