lunes, 27 de junio de 2011

3ª DUEXTREM

El passat diumenge es va celebrar la 2º prova puntuable per a la Xallenge de les Terres de l'Ebre i el Camp de Tarragona amb una notable participació de corredors.
Es prengue sortida a la finca del Cabiscol, impressionant lloc on es respira natura.
Allí ens esperaba un circuit d'uns 45km amb 3 pujades principals, apart del de sortida i arribada.
Solament sortir els 2 germans Marrasé es posaren al cap davant, per altra banda Pep Vizcarro tingue un entrebanc en aques punt, cosa que l'impedi estar davant en els primers km de la cursa.



Ja en la 1º pujada fort ritme de Xavier Jornet, Jofre Prunera i Cristian Vazquez, que juntament amb els germans Marrasé trencaríen en grup provocan l'escapada del dia. Per darrere un increïble Pep remontaria fins posar-se 4º darrere d'Àlex Marrasé però 2 punxades de roda l'apartarien de la lluita per la victoria.
Mentres J.J. Marrasé s'escaparia en la 1º baixada en dificultat posant terra de per mig.
Per darrere Christian Vazquez i Àlex Marrasé a la seva roda el seguirien fins retallar quasi la distancia fins l'entrada de la 2º pujada tota de senda (la Sal). Allí la tècnica de J.J. Marrasé tornar a aumentar la distancia fins el final.



D'altra banda Àlex aniría perdent distancia amb Christian fins que a l'última baixada retallaria la diferència fins pocs segons, d'allí al final persecució de tots els corredors cap davanters per les planicies d'Ulldecona a Freginals.

A la fi 1º José Juan Marrasé, 2º Christian Vazquez i 3º Àlex Marrasé.

No hay comentarios: