jueves, 26 de mayo de 2011

Continuen les competicions

Aquest passat dissabte 21 de maig els tres membres del C.C Catalunya Sud van desplaçar-se a la localitat alacantina de Tibi, per disputar la 5ena prova de l’Open de la Comunitat Valenciana. Degut a les característiques del recorregut l’organització va decidir realitzar dos sortides diferents, la primera a les 15:30h amb els Màsters 30, Juniors, Cadets i Fèmines, i a les 17:15h els Èlits, Sots 23 i 21 i els Sèniors.

El traçat de la cursa contava amb 5,2km i un desnivell acumulat de 270m per volta, on els màsters de l’equip, Pep Vizcarro i J.J. Marrasé li donarien 3,5 voltes i el sènior Alex Marrasé li’n faria 4,5 voltes. Pel que fa als resultats, els corredors del GARMIN-Catalunya Sud van tenir sorts diferents. El tortosí J.J. Marrasé finalitzava en 3º posició, mentre que el rapitenc Pep Vizcarro sofriria una forta caiguda durant la segona volta quan rodava junt amb Marrasé en 3 i 4 posició que l’obligava a abandonar la cursa. Per altra banda el tortosí afincat a Penyíscola, Alex Marrasé patiria un cop de calor durant la segona volta obligant-lo també a deixar la cursa.

El diumenge 22 de maig, Alex Marrasé es presentava a la 3ª edició de la Trencatorrompers que aquest any es dipustaria a Batea, amb un traçat en línia d’un 42km totalment trencacames. Durant els primers kilómetres de cursa Marrasé va poder aguantar el fort ritme dels dos germans de Prades, Enric i Jordi Martorell, però amb el pas del temps acusaria l’esforç realitzat el dia abans durant els 30’ de cursa que va disputar. Finalment acabaria en una molt bona 6º posició.

El proper cap de setmana el calendari de curses dona vaires opcions als ciclistes del Catalunya Sud, per una banda la 6ena prova de l’Open de la Comunitat Valenciana a Ibi, i per una altra banda la 1ª prova de la Challenge de les Terres de l‘Ebre i Camp de Tarragona a Xerta dins del marc de la 5ª Marxa Marató BTT del Riu Ebre que organitza el Club BTT La Moleta.