lunes, 2 de mayo de 2011

LA CLÀSICA: MARATHON DE LOS MONEGROS

El passat dissabte 30 d'abril, els membres del GARMIN-CATALUNYA SUD, el rapitenc Pep Vizcarro i els germans tortosins Alex i José Juan Marrasé , van desplaçar-se a la localitat oscense de Sariñena per disputa la "XI Marathon de los Monegros", sent una de les proves imprescindibles del calendari nacional de BTT, i que aquest any contava amb una xifra rècord d'inscrits, més de 3500 bikers.
A les 13:30h es donaria l'inici de la cursa, amb la presència dels corredors internacionals Iñaki Lejarreta i Rubén Ruzafa, de l'equip de competició Orbea, que marcarien el ritme durant els primers 35km del total de 119km, deixant el pes de la cursa a la resta de participants a l'inici del port de muntanya que faria el primer cribatge. Tan sols coronar aquesta dificultat es formaria una grupeta d'uns 15 ciclistes on aconseguiria col·locar-se J.J. Marrasé. Per darrera Pep Vizcarro realitzaria una fantàstica remontada aconseguint conectar amb el grup capdavanter on estava rodant el germà gran dels Marrasé, aproximadament al PKm 75.
Per una altra banda, Alex Marrasé que havia quedat desconectat al final del port de muntanya, iniciaria la seva particular remuntada, junt amb els internacionals Lejarreta y Ruzafa.
Finalment, al PKm 95 es va possar el ritme de cursa que definiria la classificació final, tot i que no s'aconseguiria atrapar al guanyador final que marxava per devant de la grupeta i que arrivaria amb poc més d1' de ventatja. Tot seguit i en un marge de 36" van entrar del 2º a l'11º classificat amb José Juan Marrasé tancant el grup amb un temps de 4h00'36". Tot seguit ho faria Pep Vizcarro en 16º posició i amb un temps de 4h03'36" i Alex Marrasé en 22º posició amb un temps de 4h08'36".



Ara toca recuperar de l'esforç realitzat i preparar les properes curses, entre elles la Marxa de Tortosa en RUTA

1 comentario:

Anónimo dijo...

Pajaros!!! aneu espai que si vos veu barack obama se pensara que bin laden ha resucitat!! jijiji ;-)
vaya foto mes guapa!!!
Enhorabona pel resultat.

Pau Trummer