miércoles, 26 de marzo de 2014

LAST NEWS FROM CC CATALUNYA SUD

Han passat dues setmanes desde l'última actualitzacuó, i no per això hem deixat d'estar actius al Catalunya Sud.
Pau Marzà no ha deixat de correr amb el seu equip de carretera, el Control Pack, primer a la segona prova de la Copa Espanya disputada a Madrid i el segon cap de setmana competint tres dies seguits per la zona de Castella la Manxa.

Xavier Jornet va desplaçar-se fa 2 caps de setmana a Valladolid per correr a la primera prova de l'Open d'Espanya de BTT amb crono inclosa el dissabte previ amb resultats dispars. Dissabte faria una molt bona crono marcant el seté millor temps en categoría màster 30, però diumenge apareixerien els primers símptomes del refredat que portava amagat fent-lo anar de més a menys fins acabar en 20ena posició.

Per altra banda, la resta dels membres del C.C. Catalunya Sud van desplaçar-se a Seros per disputar la segona prova de la Xallenge e intentar mantenir el liderat que posseia Alex Marrasé. Un recorregut més rodador, poc técnic i que no s'aproximava a les característiques dels bikers, faria més difícil la defensa del liderat. Durant els primers kilómetres tots 4 bikers (Juanjo Adell, Mario Solé, i els germans Alex i José Juan Marrasé) rodaven en posicions capdavanteres, però al punt kilomètric 15 aproximadament es faria el primer tall on tan sols es mantindria Alex Marrasé. Per darrera quedaven Juanjo, Mario i José Juan, que tenia problemes tècnics amb la bici que estrenava llavors. Més tard José Juan aconseguia remontar posicions fins arribar al costat del seu germà per tal d'apropar-lo al cap de cursa, però va ser impossible. Finalment acabarien en les següents posicions: José Juan 5é, Alex 7é, Juanjo 14é i Mario 16é. Alex seria 2on de la classificació general final i Juanjo 5é.

El passat cap de setmana tres dels membres patrocinats per RS Trainig i Assessors Albacar entre altres, es van desplaçar a la población de Corró d'Amunt per disputar la segona prova de Copa Catalana Internacional. El recorregut espectacular com en les darreres edicions, pels mateixos boscos a peu del Montseny, però en aquest cas anb molts trams en sentit invers. Pel que fa als resultats, aquest cop van ser poc satisfactoris, possiblement degut a la manca d'un adecuat calentament previ. En màster 40 Mario Sole finalitzava en 12ena posició després de fer un total de 3 voltes al recorregut. Xavier Jornet i José Juan Marrasé serien 22é i 28é respecticament, també amb el mateix nombre de voltes.



El proper cap de setmana seguirem amb les curses de la Xallenge, aquest cop a la població de Riba Roja.

No hay comentarios: