lunes, 10 de marzo de 2014

ALMATRET, BANYOLES i COPA ESPANYA

Ahir diumenge el C.C. Catalunya Sud va dividir-se en 3 subgrups per tal de fer front a 3 curses diferents que coincidien el mateix dia.
Per una banda Pau Marzà que actualment forma part de l'equip Amateur Control Pack (corre algunes curses de BTT amb nosaltres), va disputar, amb molt mala sort degut a varies punxades, la 2º prova de la Copa Espanya de Ciclisme en Ruta a Aiztondo.

Alex Marrasé i Juanjo Adell es desplaçarien a la localitat lleidatana d'Almatret per correr la 1º prova de la Xallenge Duesaigües (Almatret i Serós) amb molt bons resultats. Alex Marrasé arribaria junt amb dos ciclistes més, entrant tots junts a meta amb 1º posició, mentre que el company d'equip Juanjo Adell ho faria pocs minuts després amb 7º posició. Destacar la bona organització i el recorregut espectacular de la zona amb més del 80% de senders.


Finalment, la resta dels integrants de l'equip: Xavier Jornet, José Juan Marrasé i Mario Solé, viatjarien fins Banyoles, per disputar la 1º prova puntuable de la Copa Catalana Internacional, en un traçat de 7km pràcticament calcat al dels darrers anys, i amb una participació de corredors com sempre espectacular. El millor resultat va ser per ciclista de Flix  Xavier Jornet, amb un 7è lloc a poc més de 2' de la zona de podi en màster 30, mentre que J.J. Marrasé entraria en 16ena posició a 2' del seu company d'equip. Mario Solé seria 21è en màster 40.

El proper cap de setmana els membres de l'equip tornaran a dividir-se en 2 grups. X.Jornet aprofitant el bon moment de forma es desplçarà fins Valladolid, per disputar la 1º prova de l'Open d'Espanya en BTT, mentre que la resta ho faran a Seròs per disputar la 2º prova de la Xallenge Duesaigües.


PD: volem agraïr a Atila Ozkan Esbalat de 3Dynamic Bikefitting & Training, al acollir a casa seva als tres corredors desplaçats a Banyoles. Moltíssimes gràcies pels teus consells i hospitalitat.


No hay comentarios: