viernes, 7 de marzo de 2014

A PER LA CABRA 2014

El passat cap diumenge l'equip RS Training-Revista l'Olivé van donar per començada la temporada 2014 amb la cursa A Per La Cabra de la veïna localitat de Tivissa.

El recorregut preparat per l'organiztzació en aquesta 7ena edició era un mix dels darrers anys, tot i que també incloia nous trams de senders i de pista, que els nostres bikers van haver d'afrontar, amb un total de 42km amb un desnivell positiu de 1300m.

Desde l'inici els nervis es veien a les cares dels bikers, ja que era el primer test de la temporada i ademés contava amb la presencia de grans corredors com Oscar Juarez, Pere Joan Roig, Benjamin Prades, Ricard Domingo i molts d'altres, que encara dificultarien més la presència d'alguns dels nostres al podi.

Després de poc menys de 2h d'intensa cursa el podi final va estar format per: 1º Benjamin Prades (Bici Parc reus); 2º Pau Marzà (RS Trainig-Revista l'Olivé); 3º Pere Joan Roig (Independent). La resta dels resultat dels nostres corredors van ser: 11º J.J. Marrasé; 13º A. Marrasé; 14º Juanjo Adell; 21º Mario Solé. Per una altra banda, Xavier Jornet va sofrir una situació desafortunada al ser desviat del recorregut llarg al recorregut curt mentre rodava dintre de les 5 primeres posicions. Ademés dels magnífics resultats individuals, destacar la 1º posició per equips obtinguda.

Per al proper cap de setmana les files del conjunt ebrenc es divideixen en dos per disputar la Xallenger Duesaigues a Almatret i la 1º prova de la Copa Catalana a Banyoles.

Des d'aquí volem agraïr als nostres spónsors la seva ajuda en aquest petit projecte: 3DYNAMIC BIKEFITING & TRAINING, ALBACAR ASSESSORS I CONSULTORS, BIKE TALLER, CAFETERIA LA CLAU,CURSA A PER LA CABRA, EMAC SALUT, FABREGUES, RECANVIS SABATE, RECUSPORT TRAINING, REVISTA L'OLIVÉ i TRI-TRAILSHOP.

PD: en breu tindrem les noves equipacions i ja ens podreu veure com les lluim per les nostres terres.