miércoles, 26 de febrero de 2014

JUANJO ADELL

Per aquest 2014 hem decidit fer una petita enquesta a cada un dels membres de l'equip per tal de donar-nos a conèixer un poc més. Què és el que fem, el que ens agrada, com entrenem i quan etc.

Avui començarem amb una de les últimes incorporacions en aquest 2014: JUANJO ADELL


Nom i cognoms: Juanjo Adell Sabaté
Edat: 38 anys
Lloc de naixement: Tortosa
Residencia habitual: Roquetes
Kilòmetres i hores setmanals: 350 km i unes 15 hores aproximadament.
Pes ideal: 65kg
F. cardíaca en repós i màxima: 38/186

-Tens algun preparador físic? Pau Marzà d'un dels nostres spónsors Recusport Training. Quan de temps fa que et porta? He iniciat la preparació d'aquesta temporada amb ell, i anteriorment ho feia per mi mateix.

-Entrenes per wats, per pulsacions o per sensacions? Pulsacions/sensacions

-Explicans un dia qualsevol. Treballo jornada intensiva fins les 15:00 h A que et dediques? Sòc Tècnic del Servei de Carreteres de la Generalitat de Catalunya On treballes? Reus

-Tens temps suficient per entrenar? Quan entrenes? Habitualment a les tardes entre setmana i els matins del cap de setmana que aprofito sempre que puc per quedar amb la grupeta.

-Segueixes alguna dieta especial? Evito la bolleria industrial i tot lo preparat. Per la resta, el més sa possible i 5 cops al dia. Menja preferit: Verdura. Beguda preferida: Birra

 


-Quan vas començar a competir? Als 16 anys en btt, amb el Club Ciclista Roquetes. Mho vaig deixar a lanar a estudiar a Lleida. A partir de llavors fins al 2008, només recreacional i bàsicamente Enduro. Quans anys fa que competeixes? Des del 2008 mho prenc més en serio, bé intento fer-ho algo més en serio, però sense ser excessiavment metòdic.

-Bici actual de RUTA? Cervelo R3
-Bici actual de BTT? Scott Scale 29er (la millor)
-26"ó 29":  29er convençut
-BTT o RUTA? BTT

-Per quina zona sols entrenar en BTT i RUTA? Quina zona t'agrada més? BTT per la zona de la Moleta de Xerta, Alfara, Vall Cervera,  En ruta, em moc per Baix Ebre, Montsià, tot i que la meva zona favorita és la Terra Alta.

-Entrenes sol o acompanyat? Si vas acompanyat, qui sol fer-ho? Entre setmana gairebé sempre sol, i en cap de setmana amb la resta de lequip o grupetes de Tortosa.
-Recordes alguna cursa especialment? Per bo la Transalp 2011. Mal record laVIP Extrem del 2010, dura, calor insoportable.


-Has sofert alguna lesió que t'hagi obligat a apartar-te del ciclisme durant un temps? No

-Millor resultat. 2ón classificat a la Transebrebtt de Mequinença 2013

-Tens algun objectiu per aquesta temporada? El millor paper possible a la Xallenger Terres de lEbre i ajudar a la resta de lequip. Un cop passada, la Sudety 2014, a Polònia, cursa de 6 etapes pel Caucaso.

-Que penses del dopatje i dels casos de dopatje? En professionals, la lluita és eficient i hi ha un cert control per la por a perdre-ho tot. En amateurs, no sestà fent res o molt poc per a lluitar-hi i la gent ho aprofita.

No hay comentarios: