lunes, 11 de julio de 2011

SEGUIM A TOPE

Cap de setmana a tope per al Catalunya Sud. Per una banda la participació i victoria de José Juan Marrasé de la prova curta de carretera de la Cursa del Llop amb 122km d recorregut, el dissabte al matí. 
Diumenge els dos màsters 30 de l'equip, Pep Vizcarro i Jose Juan Marrasé es desplaçaven a la localitat de Barraca d'Aigües Vives per disputar els Campionats Autonòmics de Valencia. 






En un circuit de Mountain Bike pur al 100%, exigent amb duríssimes pujades, baixades vertiginoses i trialeres molt tècniques, els dos bikers del Catalunya Sud van estar en posicions capdavanteres. 
El tortosí J.J. Marrasé va estar dominant la prova durant les 2 de les 3 voltes, però una inoportuna punxada el relegaria del podi, evitant que pugui acabar la cursa. Mentre, el rapitenc Pep Vizcarro que venia en persecució lluitant per la tercera posició conseguiria endur-se la segona plaça del podi. 


L'altre membre de l'equip, el tortosí Alex Marrasé, actual Campió de Catalunya Senior va preferir descansar i preparar-se per als Campionats d'Espanya que es cel.lebraran el proper cap de setmana a Becerril de la Sierra, on els tres membres de l'equip aniran per defensar els colors del Catalunya Sud.

No hay comentarios: