jueves, 30 de junio de 2011

CAMPIÓ CATALUNYA SENIOR

El passat cap diumenge 26 de juny van cel·lebrar-se a l’estació d’esquí de Port Ainé els Campionats de Catalunya de BTT. El traçat del recorregut pràcticament calcat al disputat al 2009, on Pep Vizcarro va ser tercer en màster 30, per lo que aquest any el C.C.Catalunya Sud anava amb opcions de podi.
La principal dificultat d’aquesta prova es l’alçada a la que es disputa, ja que el punt més baix del circuit es troba a 1975m sobre el nievll del mar, per lo que la manca d’oxigen en esforços màxims, com és el cas d’aquests tipus de curses, es considerable. 


Podio senior




Els dos màster-30 de l’equip, el rapitenc Pep Vizcarro y el tortosí José Juan Marrasé, iniciaven la cursa a les 10h amb 4 voltes de 4,5km cada una per davant, amb diferents resultats. Vizcarro finalitzaria en 5º lloc després d’estar lluitant durant tota la cursa per la tercera plaça del podi, que se li escaparia per menys de 30”. Marrasé abandonaria després de completar la primera prova degut a problemes respiratoris que arrossegava des de dijous.


zona contrameta pep en 4º posició 3 volta




A les 12h es donaria la sortida als èlits, sots-23, sots-21 amb 7 voltes i els seniors amb 6 voltes, on Alex Marrasé defensaria els colors del Garmin/Emac Salut. Després de les 2 primeres voltes el tortosí aventatjava amb més de 2’ al segon classificat, donant-li un bon marge de confiança per tal de no fer errors i mantenir la posició fins al final, proclamant-se Campió de Catalunya en categoria Senior 2011.




Podio de campions diferents categories

1 comentario:

Guardia dijo...

Enhora bona Alex , a tu si que t'han donat el maillot .
Pel que veig esteu en un molt moment de forma.
Sort per aeste cap de setmana al open de españa.