miércoles, 2 de abril de 2014

NO PODIA ANAR MILLOR

El darrer cap de setmana tot l'equip del C.C.Catalunya Sud vam desplaçar-nos a Riba-Roja per disputar la 2ona prova puntuable per a la Xallenger BTT de les Terres de l'Ebre, i aquest cop estrenant tots equipacions noves (quin goig feiem).



Des d'un inici les intencions eren ven clares, teniem a Pau Marzà segon de la general i haviem d'intentar aconseguir el liderat de la prova, ajudant-lo en lo possible. Des de l'inici de carrera les coses van anar de cara, marcant un bon ritme, primer amb Mario Solé i després amb Xavier Jornet, fent que el grup inicial es trenques en petites unitats. Ja durant la primera ascensió dura, Pau Marzà i Xavier Jornet del CCCS marcarien un fort ritme que només podria seguir, Pau Romero.
Seguits d'aprop per José Juan Marrasé i un altre corredor i a pocs segons d'aquests Alex Marrasé i Juanjo Adell. Per darrera i en un tercer grup rodaven Mario Solé i Xavi Méndez, tots ells dintre de les 15 primeres posicions.

Des d'aquest moment i fins al final practicament no hi haurien canvis en les respectives posicions, però la segona part del traçat aniria possant a cadascú al seu lloc. Durant els últims metres de l'ascenció, amb rampes que superaven el 15% de desnivell, Xavier Jornet aconseguiria marxar de Pau Romero. Per darrera a poc més de 30" anaven els altres dos companys de l'equip patrocinat entre altres per La Revista l'Olivé i per Cafeteria La Clau, P. Marzà i J.J Marrasé. Mentre A.Marrasé i Juanjo Adell anirien disputant-se les posicions del 5é al 7é lloc junt amb un altre ciclista. M. Solé coneixedor del recorregut sabria exprimir-se durant el tram final de pujada i la següent baixada
per recuperar posicions.

 
Finalment Pau i José Juan atraparien, al fins llavors segon classificat Pau Romero, i amb un molt bon treball sabrien desenpallegar-se d'ell per poder entrar junts a meta en 2ona i 3era posició final a poc menys d'un minut del vencedor i també company d'equip Xavier Jornet. Alex finalitzava en 6ena posició, Juanjo Adell en 7ena, Mario Solé i Xavi Méndez en 10ena i 17ena respectivament, a falta de confirmar-les per part de l'organització.
El proper cap de setmana es disputa la 3era prova de la Xallenger a St Carles de la Ràpita "El camí dels bandolers" on assistira tot el bloc a excepció de X.Jornet que marxa cap al sud per disputar la 2ona prova de l'Open d'Espanya a Jerez.




No hay comentarios: