jueves, 3 de mayo de 2012

Actualitzant... tot podis!

Després del bon inici de temporada del Catalunya Sud-BLOBIKES l'equip no ha parat de pujar al podi: Manu lider del Open de la Comunitat Valenciana en categoria senior després de la victoria en la Vall de Laguar, Mari Carmen 2º de la general en femines després de molt bones actuacions, José Juan Marrasé dos segons llocs en la Vall de Laguar i Ibi que el posen 2º de la general en posivilitats de guanyar la general i Àlex Marrasé es col·loca 6º de la general després de un 6è i 5è lloc.

Pel que fa a la Xallenger l'equip es va enfundar el dos mallots de lider en categoria masculina i femenina en la 1ºcursa en Sant Catles de la Ràpita i victoria també de Jose Juan Marrasé en la 2º prova corrovorant el seu bon estat de forma i el lideratge de la Xallenge. Per altra banda la mala sort ha caigut en el corredor Pep Vizcarro que en Sant Carles de la Ràpita (en sa casa) queda en 4t lloc i en la 2º prova va punxar 2 cops quan rodava al capdavant de la cursa.

Open d'Espanya de Marató amb una espectacular actuació el benicarlando del equip Manu es posa lider d'Espanya a falta de 2 curses. Cal recmarcar que acaba la cursa a tan sols 3' del podi absolut.

I en la IV Marxa Alcala Memoria J.A. Roda 3º posició d'Àlex Marrasé i mala sort de Pep Vizcarro que quan rodava 4t a poc d'acabar es va confondre de traçat i va acabar en 8è lloc.