martes, 21 de febrero de 2012

Chelva, inaguració del OPEN CV.

Un any més comença la temporada per al Catalunya Sud, amb la novetat de la col·laboració i el suport de la gent de BLOBIKES.

La 1º prova oficial de la temporada coincidiria amb l'inaguració del Open de la Comunitat Valenciana, celebrat a la població valenciana de Chelva.

Allí ens esperaria un circuit curt i i algo tècnic amb una pujada de trialera i una zona on s'havien de passar per uns taulauns per superar el pas d'un riuet. 6,4km per volta femines 3 voltes, master-30 4 voltes i senior 5 voltes.



Els nostres corredors van tenir sort diversa, amb la bona actuació de Manu que quedaria 2º senior entrant el 7º de la general, 3º lloc per a la femina Mari Carmen tot i una forta caiguda en la 1º volta, 4º lloc de José Juan Marrasé amb master-30.
Per altra banda Pep Vizcarro 13º master-30 i Àlex Marrasé 21º master-30 no tingueren molt bona actuació però si pogueren acabar la prova i poder puntuar.



El primer cap de setmana de març tindra lloc la 2º cursa del Open de la CV a la població de Benidorm i el campionat de Catalunya modalira de bike marato.

No hay comentarios: